Dictus og Sara Forum Indeks Dictus og Sara
Forum for diskussion af Dictus og Sara - Dansk talegenkendelse og -syntese
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Dictus til Smartphones

 
Skriv nyt emne   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    Dictus og Sara Forum Indeks -> Dictus Forum
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Carsten ChristoffersenIndmeldt: 18. aug 2006
Indlæg: 159

IndlægSkrevet: 2. jan 2012 14:17    Emne: Dictus til Smartphones Besvar, med citat

Gevinst for mange – revolution for ordblinde
Nu kan du tale dansk til din Smartphone med Android styresystem og den skriver det du siger. Dictus til Android telefoner er en hurtig og cool måde at skrive beskeder på.

Skærmen på en mobiltelefon er ikke særlig velegnet til at skrive på. Slip for bøvlet med at taste SMS’er, e-mail og andre beskeder på telefonen. Nu kan du tale dine tekstbeskeder ind. Fantastisk mulighed for alle, men især for ordblinde.

Dictus til Android telefoner lanceres i dag på dansk. Find den på Android Market i både gratis og betalingsversion.

”Dictus på telefonen bliver en revolution for unge og voksne ordblinde. Det har de set frem til i rigtig lang tid. Nu kan de kommunikere på lige fod med deres venner og familie via SMS, Facebook og andre sociale medier.” udtaler Allan Madsen, lærer på Institut for Kommunikation og Handicap.

Ét klik på mikrofonen. Så er Dictus klar til at tage imod dit diktat. Du skal blot tale tydeligt og så skrives teksten på din telefon eller tablet PC. Det er nemt – og hvis du vil være sikker på at teksten er genkendt korrekt, kan du få teksten læst højt.

Èt klik på SMS-knappen så ligger teksten klar til at blive sendt til den du ønsker. Du kan også sende teksten som e-mail , status opdateringer i Facebook eller i andre apps på telefonen.

Hvis du er ordblind er det en fantastisk mulighed for at blive inkluderet i det sociale samvær der er ved at være aktiv på SMS og andre sociale medier. Mange ordblinde har tidligere opgivet SMS dels fordi det er svært at skrive og dels fordi det er svært at læse modtagne SMS’er. Problemet er løst og en helt ny verden åbner sig.
_________________
Dictus ApS
Carsten Christoffersen
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    Dictus og Sara Forum Indeks -> Dictus Forum Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group